PVC Stroken Rol

PVC stroken op rol leveren wij in 15 verschillende types in 36 verschillende afmetingen, waarmee wij voor elke toepassing de juiste PVC stroken op rol aanbieden.

Smalle stroken zijn lichter en gemakkelijker voor personen om doorheen te lopen, brede stroken zijn de beste oplossing bij tochtoverlast en zwaar verkeer.
200 mm brede stroken adviseren wij tot 2500 mm hoogte, 300 mm brede tot 4000 mm hoog en vanaf 4000 mm hoogte zijn 400 mm brede stroken de beste oplossing.

De meest gebruikte en bekendste variant zijn de gladde transparante stroken. Voor vriescellen is er Vrieskwaliteit PVC, welke flexibel blijft in negatieve temperaturen. Zowel de transparante als de vrieskwaliteit PVC is leverbaar in een dubbel geribbelde variant die uitermate geschikt is voor zwaar (heftruck)-verkeer. Voor restaurants leveren wij een Food Safe PVC, ontwikkeld voor direct contact met voedingsmiddelen. In een clean room en data center zijn anti-statische stroken de juiste oplossing. Als bescherming tegen laslicht, vonken en spatten zijn er speciale laskwaliteit strokengordijnen. Een strokengordijn voor privacy of zoekt u een leuk kleurtje? Onze PVC stroken op rol zijn er ook in de kleuren rood, geel, blauw, wit, zwart, grijs.

Showing 1–9 of 44 results