PVC-strokengordijn.nl webshop van EFD BV

Het grootste assortiment strokengordijnen en industriegordijnen. De overlapping, type materiaal, breedte en dikte hebben een grote impact op de effectiviteit van een strokengordijn, daarom vindt u bij ons meer dan een paar standaardmaten. Met de juiste combinatie beschermt het strokengordijn tegen tochtoverlast, koude- of warmteverlies waardoor de strokengordijn zich snel terugbetaald. In onze webshop vindt u het meest uitgebreide assortiment aan complete strokengordijnen, PVC stroken en industriegordijnen.

Eigen productie en een uitgebreide voorraad

De PVC stroken, strokengordijnen, industriegordijnen en montagerails worden in eigen productie volgens uw wensen op maat gemaakt. Wij hebben meer dan 25.000 meter PVC voorradig in meer dan 80 verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen.Door de combinatie van eigen productie met een uitgebreide voorraad PVC worden de stroken op rol binnen 24 uur verzonden en complete strokengordijnen binnen een paar werkdagen geleverd.

PVC stroken: meer dan alleen standaardmaten

Voor de PVC stroken hebben wij een overzicht geselecteerd van de meest voorkomende afmetingen.Staat uw gewenste afmeting, kwaliteit of kleur er niet bij, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Strokengordijnen op maat

Bij een strokengordijn is de juiste afmeting stroken en overlapping erg belangrijk, te smalle stroken sluiten de opening niet goed af en te zware stroken bieden onnodig veel weerstand. Onze webshop helpt eenvoudig het juiste strokengordijn te selecteren. Aan de hand van de breedte, hoogte, toepassing en type verkeer selecteert de webshop de juiste strokengordijnen voor u. In onze webshop zijn enkel strokengordijnen met vaste montagerail te koop. Een verschuifbaar strokengordijn of een speciale constructie zijn uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Tafelzeil Shop

Tafelzeilen ter bescherming van uw tafel bieden wij ook aan in onze webwinkel. Echter is het assortiment dat wij op pvc-strokengordijn.nl aanbieden beperkt. Ons volledige assortiment Tafelzeil Online kunt u vinden op https://pvctafelzeilshop.nl.

Contact opnemen Assortiment bekijken
EFD BV Echt

Offerte

Offerte aanvragen

Vrijwel de meeste producten binnen ons assortiment zijn te bestellen in onze webshop. Bij met name stroken- en industriegordijnen komt het echter ook wel eens vaker voor dat er constructies op maat nodig zijn, in dit soort gevallen denkt EFD graag met u mee. Vraag simpelweg een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen betreft grotere aantallen bijvoorbeeld in geval van strokengordijnen op rol, zijn mogelijk vanaf 20 rollen à 50m.

Offertes met betrekking tot het overige assortiment kunt u hier uiteraard ook aanvragen.

info@strokengordijn.be +32 (0)14 762 310

Offerte aanvragen

  Strokengordijn verschuifbaar accordion systeem

  EFD is de expert op het gebied van strokengordijnen. Veel maar zeker niet alle producten zijn verkrijgbaar in onze webshop. Het accordion strokengordijn is er zo een! Dit type verschuifbaar strokengordijn is ideaal wanneer er geen ruimte is om het strokengordijn opzij te schuiven. Dankzij het accordion systeem is beperkte ruimte aan weerszijden geen probleem meer, in opgeschoven toestand is er maar liefst 85% van de doorgang beschikbaar voor het passeren van personen, goederen, heftrucks en ander zwaar verkeer. Raadpleeg onze website efdpvc.com door te klikken op meer informatie of vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen.

  Contact opnemen Meer informatie

  Vrijblijvend advies ontvangen van onze specialisten?

  Neem gerust contact op met onze klantenservice.

  Neem contact op